Solceller til næring og landbruk

Det handler ikke om flest paneler, men mest mulig solenergi når det trengs. Vår filosofi er å levere solenergi der det trengs, når det trengs - det er bærekraft i praksis. EnergiPluss skreddersyr solcelleanlegg som er tilpasset nettopp ditt nærings- eller landbruksbygg.

Kompetanse

EnergiPluss kan landbruk og næring! Vi detaljprosjekterer og foretar de nødvendige analysene for å gjøre ditt nærings- eller landbruksbygg energismart og for å utnytte solcelleanlegget best mulig. Vi ordner også søknader for støtte til investering i solcelleanlegg.

De fleste næringsbygg og landbruksbygninger har store strømkostnader knyttet til oppvarming og produksjon. Hvorfor ikke la sola redusere kostnadene? Med egenprodusert strøm får du forutsigbare energikostnader i mange år fremover.

Solceller til næringsbygg

Store tak- og veggflater gir muligheter for egenproduksjon av strøm i mange år fremover. Du får en forutsigbar strømpris, og bærekraftig energi som markedet etterspør. Bruk av solceller er godt egnet både innen varehandel, produksjon, landbruk og teknologi.

Solcellepanel til fjøs og landbruksbygg

Landbruksnæringen lever av jord, sol og regn. Sola er drivkraften i hele kretsløpet vi lever av og med. Landbruket i Norge er kjent for høy kvalitet og rene produkter, og med solenergi blir det enda renere. Et solcelleanlegg lever i 30 til 40 år og gir deg forutsigbare strømkostnader og et bedre miljøregnskap for din produksjon.

Landbruksnæringen ligger langt fremme med teknologi i mange produksjoner.Ved hjelp av energismarte løsninger kan solenergien lagres i vann eller batteri og forbrukes når behovet er der.

Skreddersydde løsninger

Vi kjenner landbruket godt, og har lang erfaring med å finne gode løsninger til gårdbrukere som driver innen blant annet kylling-, melke- og planteproduksjon. Du får en skreddersydd løsning som er optimal for ditt behov, og som gir lønnsomhet over tid.

Som energikilde er solen uovertruffen. Hvert år mottar jorda 15 000 ganger mer energi fra solen enn det jordens befolkning bruker. Selv i Norge gir solen 1500 ganger mer energi enn det vi bruker. Avhengig av hvor på jordkloden man befinner seg så gir solen en energimengde fra 700 til over 2 200 kWh/kvm per år.