Solcelleanlegg til hus

Med et skreddersydd solcelleanlegg til ditt hus eller i ditt borettslag kan du være delvis selvforsynt med strøm. EnergiPluss skreddersyr solcelleanlegg som er tilpasset nettopp din bolig.

Illustrasjon for kompetansen hos EnergiPluss - leverandør av solcelleanlegg

Kompetanse

Vi i EnergiPluss vet at når man vurderer solcelleanlegg til hus handler det ikke om hvor mange paneler du har plass til, men hvor mange det er fornuftig å installere. Ut fra dine forbruksdata og fremtidige behov bygger vi anlegg som gir best økonomi for deg og miljøet.

Har du tak, har du strøm. Tenk å kjøre elbil ladet på strøm fra sola eller dusje i vann oppvarmet på solenergi.

Solcelleanlegg til boligen er fremtidsrettet og miljøvennlig

Få det beste ut av sola og produser din egen klimavennlige strøm med solcellepanel på hustaket. Solceller er energieffektivt og kostnadsbesparende i forhold til andre tiltak for energisparing. Og skulle du produsere mer strøm enn det du forbruker selv, kan du selge den tilbake til strømnettet slik at andre kan få fornybar energi fra sola.

Solceller på hustaket - enkelt forklart

Solcellepaneler til hus monteres på den takflaten eller de takflatene med mest sol gjennom døgnet.

Panelene på huset knyttes sammen til én serie. Serien kobles til en inverter som gjør om spenningen på solstrømmen slik at den passer til strømanlegget i ditt hus. Inverteren kobles til en egen kurs i sikringsskapet, slik at en smart strømmåler kan registrere strøm både inn og ut av huset ditt.

Hva er prisen på solcellepanel til hus?

Med pakker for hus og hytter er det enkelt for deg å velge solceller og løsninger som passer ditt behov og din lommebok. Ettersom du ikke betaler noe for strømmen du produserer selv, vil løsningen derfor finansiere seg selv over tid. Enova gir deg til og med støtte til å bygge solcelleanlegg på huset ditt.

Solcelleanlegg med skreddersøm?

Med solcelleanlegg fra EnergiPluss får ditt hus en løsning som er skreddersydd. Med skreddersøm er du sikret et anlegg med god kvalitet som gir maksimal effekt og har lang levetid.

Les mer om skreddersydd solcelleanlegg

Som energikilde er solen uovertruffen. Hvert år mottar jorda 15 000 ganger mer energi fra solen enn det jordens befolkning bruker. Selv i Norge gir solen 1500 ganger mer energi enn det vi bruker. Avhengig av hvor på jordkloden man befinner seg så gir solen en energimengde fra 700 til over 2 200 kWh/kvm per år.

Illustrasjon av solcelleanlegg på hus