EnergiPluss AS har ansatt ny daglig leder. – Etter 14 år i samme bedrift gleder jeg meg til å gå inn i en ny bransje. Solenergibransjen er i sterk vekst og EnergiPluss er allerede en betydelig aktør i bransjen, sier Trond Egil Kvisten (46) fra Tynset, nylig ansatt som daglig leder i EnergiPluss AS. – Vi er veldig godt fornøyde med å få med oss Trond Egil på laget, han har lang ledererfaring og kan mye om å vokse som bedrift, konstaterer styreleder Nils P. Hagen.

Kvisten er i dag driftsdirektør for Trønderbilene AS og Connect Bus AS samt daglig leder i Sørlandsruta AS. – Trond Egil har lang ledererfaring fra næringslivet og Forsvaret, og han har arbeidet med omstrukturering, oppbygging av virksomhet og virksomhetsoverdragelser, det er kompetanse vi har bruk for i EnergiPluss, sier styreleder Hagen. – Trond Egil begynner hos oss den første juni 2023.

– Energipluss AS har på kort tid etablert seg som en markant leverandør av solcelleløsninger i hele sørnorge. For meg dette en spennende mulighet i en bedrift med et stort potensial i et voksende marked. Jeg ser frem til å kunne realiserer selskapets vekststrategi. Det er dyktige ansatte, og jeg gleder meg til å bidra for å styrke posisjonen videre i markedet gjennom dem, avslutter Trond Egil.

EnergiPluss AS ligger an til en omsetning på over 45 millioner kroner i 2022, hovedmarkedet er solceller og energistyring i næringsbygg, landbruksbygg og offentlige bygg blant annet leveranser til sju videregående skoler i Innlandet. Bedriften har 12 ansatte samt at de sysselsetter 13 installatører i Østa Elektro og Installasjonsservice AS.