Fortsatt full Enovastøtte:

Vi dekkermellomlegget!

1. oktober 2023 kuttet Enova i støtteordningen for solcelleanlegg. Støtten ble endret fra 2000 kroner per installerte kW, til 1250 kroner. Bestiller du solcelleanlegg fra Energi Pluss dekker vi mellomlegget og du vil fortsatt få full Enovastøtte. Men bare frem til 1. mars 2024

Registrer deg i dag og få et uforpliktende tilbud på solceller ferdig montert på ditt tak.


Søk opp din adresse, skreddersy ditt solcelleanlegg, se hvor mye du kan produsere og få et kostnadsoverslag på installasjon. Bestiller du før 1. mars 2024, vil du få full Enovastøtte.


Om EnergiPluss

EnergiPluss er et av Norges ledende solenergiselskaper med sterk vekst innen fornybar energi. Vi ble etablert i 2016 og holder til på Tynset. Med lang erfaring i alt fra forbruksanalyser, prosjektering av anlegg, montering, installasjon, drift og overvåkning leverer vi i dag skreddersydde solcelleanlegg over hele Norge.

Vi i EnergiPluss vet at når man vurderer solcelleanlegg til hus handler det ikke om hvor mange paneler du har plass til, men hvor mange det er fornuftig å installere. Ut fra dine forbruksdata og fremtidige behov bygger vi anlegg som gir best økonomi for deg og miljøet.

Har du tak, har du strøm. Tenk å kjøre elbil ladet på strøm fra sola eller dusje i vann oppvarmet på solenergi.

Solcelleanlegg til boligen er fremtidsrettet og miljøvennlig

Få det beste ut av sola og produser din egen klimavennlige strøm med solcellepanel på hustaket. Solceller er energieffektivt og kostnadsbesparende i forhold til andre tiltak for energisparing. Og skulle du produsere mer strøm enn det du forbruker selv, kan du selge den tilbake til strømnettet slik at andre kan få fornybar energi fra sola.

Solceller på hustaket - enkelt forklart

Solcellepaneler til hus monteres på den takflaten eller de takflatene med mest sol gjennom døgnet.

Panelene på huset knyttes sammen til én serie. Serien kobles til en inverter som gjør om spenningen på solstrømmen slik at den passer til strømanlegget i ditt hus. Inverteren kobles til en egen kurs i sikringsskapet, slik at en smart strømmåler kan registrere strøm både inn og ut av huset ditt.

Hva er prisen på solcellepanel til hus?

Med pakker for hus og hytter er det enkelt for deg å velge solceller og løsninger som passer ditt behov og din lommebok. Ettersom du ikke betaler noe for strømmen du produserer selv, vil løsningen derfor finansiere seg selv over tid. Enova gir deg til og med støtte til å bygge solcelleanlegg på huset ditt.

Solcelleanlegg med skreddersøm?

Med solcelleanlegg fra EnergiPluss får ditt hus en løsning som er skreddersydd. Med skreddersøm er du sikret et anlegg med god kvalitet som gir maksimal effekt og har lang levetid.

Ofte stilte spørsmål